Ny ejer
Love og vedtægter
Møder
Sager
Bestyrelse
Grundejerforeningen Ågerup By
Kalender
Links
Stop Indbrud!

 

Forside


Kom og hør politiets eksperter fortælle
hvordan du kan sikre dit hjem bedst muligt.

Torsdag den 11. februar kl. 19.00-21.30 i Sognegården

Du kan læse mere på www.stopindbrud.dk

Johnny Skovbo Winther fra forebyggelsessekretariatet, Midt- og Vestsjællands Politi, vil vise og fortælle hvordan du kan sikre dit hjem. Oplægget varer ca. 2 timer, herefter er der fri diskussion. Den lokale landbetjent deltager også.
Der vil være mulighed for at købe øl og vand. Alle er velkomne.

Et dit hjem sikkert som en borg? Se på din bolig med tyvens øjne og find ud af, hvordan du sikrer boligen - både i hverdagen, når du flytter eller bygger om. Få også gode råd om forsikring, nabohjælp, og hvad man gør, hvis uheldet er ude.
Heldigvis bor vi i et område hvor man stadig kan tegne en tyveriforsikring til en rimelig pris. Men alligevel er det jo ærgerligt at komme hjem og opdage der har været indbrud. Mange finder først ud af hvad de burde have gjort når det er for sent. På mødet kan du få inspiration til at komme tyven i forkøbet.

Venlig hilsen
Grundejerforeningen Ågerup By


Referat:

Ca. 25 borgere var mødt frem i den kolde vinter for at høre Johnny Skovbo Winther og den lokale landbetjent Jens Friborg fortælle om, hvordan en tyv tænker og hvad man kan gøre for at sikre sit eget og naboens hjem.

Johnny Winther hæftede sig bl.a. ved at der er mange høje hække og plankeværk - det elsker tyvene, for så kan de arbejde i fred. Han fortalte at antallet af årlige indbrud i Ågerup var steget fra under 10 til 16-18 i 2008 og 2009 (altså en fordobling), men at der hidtil ikke havde været et eneste indbrud i 2010. Han håbede vi kunne få antallet ned under 10 om året igen.


RETUR TIL MØDER